Ik ben Ronald Smit en heb al meer dan 24 jaar ervaring in de elektrotechniek. Ik ben een technicus met een onderzoekende geest en hou er van om me te verdiepen in nieuwe situaties. Hierdoor heb ik me ontwikkeld als specialist in het adviseren, optimaliseren, verbeteren en begeleiden van diverse vraagstukken binnen de elektrotechnische installatiebranche. Tevens heb ik aantoonbare expertise op gebied van bedrijfsvoering, management en bevorderen van winstgevendheid.

Ervaring

Door mijn jarenlange ervaring als hoofduitvoering en bedrijfsleider bij een inspectiebedrijf, ben ik op de hoogte van de normen en regelgevingen en heb ik vele projecten geleid.

Ik heb met name ervaring opgedaan in de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid en diverse datacentra en retailketens.

Missie en visie

Door mijn brede kennis van en inzicht in vele werkprocessen binnen de elektrotechniek, is het een vanzelfsprekendheid om met u mee te denken. Ik heb ervaring dat het lonend is om aanbestedingen, onderaannemingen en lopende projecten door een externe adviseur te laten analyseren. Daarbij kijk ik voor u waar kostenbesparingen, efficiency en hogere kwaliteitsnormen behaald kunnen worden.

Op de langere termijn wil ik als sparringpartner bedrijven adviseren en begeleiden naar hogere prestaties door projectmanagement, minder acquisitiekosten en een veel hogere efficiency en een hoger rendement zien te halen uit gedane investeringen. Dit met oog op de totale kwaliteit van de dienstverlening en het behalen van de gewenste doelstellingen en omzetgroei.

Mijn onderscheidende kernwaarden

  • Sparringpartner op strategisch niveau
  • Zeer lange en brede werkervaring in de elektrotechniek
  • Het diepgaand kunnen analyseren van processen en projecten
  • Het kunnen voeren van doelmatige contractonderhandelingen
  • Kennis op het gebied van normen en voorschriften
  • Zeer persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid